+370 652 30200
I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 2+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Ieškote tinkamiausio maudynių žaislo mažyliams nuo 2 metų? „LEGO® DUPLO® Town“ vandens parkas (10989) pavers maudynes smagiu mokymosi procesu, vaikams tyrinėjant šį spalvingą vandens parką. Rinkinys ne tik supažindina mažuosius maudynių mėgėjus su skaičiais ir lavina įgūdžius vandenyje, bet ir yra lengvai valomas bei paprastai prižiūrimas.

Interaktyvus žaislas kūrybiškam žaidimui

Mokomasis žaislas turi lanksčią palmę, kurią vaikai gali „užauginti“ dėliodami kaladėles su skaičiais 1, 2 ir 3. Vaikai galės pripildyti kibirėlį vandeniu, kad aptaškytų vaiko figūrėlę, nuleisti mažąjį plaukiką vandens čiuožyne žemyn ir užkelti jį ant mielo vėžliuko plūduro. Vaikams pripildžius debesėlį lietus nuplaus visas smagias žaidimo detales.

Praktiškas dizainas, kuris patiks tėvams

LEGO DUPLO maudynių žaislai sukurti taip, kad suaugusieji galėtų dalyvauti džiuginančioje vaikų atradimų kelionėje. Pasibaigus maudynėms plūduriuojantį žiedą galima atidaryti ir nusausinti, užtikrinant žaislo higieną.

  • Mokomasis mažųjų maudynių žaislas – pasitaškykite vonioje su žaisliniu vandens parku (10989); kūrybiškas žaidimo rinkinys mažyliams nuo 2 metų lavina skaičių atpažinimo ir motorikos įgūdžius.
  • Smagus vonioje konstruojamas žaislas – šį žaislą sudaro plaukiojanti sala ir vėžliuko žiedas, lanksti palmė su vandens kibirėliu, aštuonkojo čiuožynė, 2 vaikų figūrėlės, jūrų žvaigždė ir lietaus debesų piltuvėliai.
  • Žaislas, lavinantis vaizduotę – dėliodami kaladėles, „augindami“ palmę ir žaisdami su figūrėlėmis vaikai tyrinės šaunų vandens parką, lavins įgūdžius ir mokysis skaičių vonioje.
  • Dovana ikimokyklinukams – praktiška dovana gimtadienio ar bet kuria kita proga mažyliams nuo 2 metų.
  • Konstravimo linksmybės vonioje – per 22 cm aukščio, 25 cm pločio ir 19 cm gylio žaislinis rinkinys yra dalis LEGO® DUPLO® vonios žaislų (parduodami atskirai) asortimento.
  • Skaitmeninės konstravimo instrukcijos – programėlėje „LEGO® Builder“ rasite skaitmenines šio rinkinio konstravimo instrukcijas.
  • Mažylių žaislai, su kuriais smagu mokytis – LEGO® DUPLO® rinkiniai yra kruopščiai kuriami, siekiant skatinti mažylių tobulėjimą ir ugdyti kūrybiškumą.
  • Nuosekli kokybė – nuo pat 1969-ųjų LEGO® DUPLO® rinkiniai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius lengvą detalių surinkimą, padėjimą ir atskyrimą mažais pirštukais.
  • Užtikrinta sauga – LEGO® DUPLO® rinkinių kaladėlės ir dalys testuojamos siekiant maksimaliai užtikrinti griežtus pasaulinius saugos standartus.

10989_lifestyle-64c9e9eb0a530.jpg

Konstruojamas vonios žaislas maudynėms

Imituodami linksmybes vandens parke maudynių metu mažyliai mokysis žaisdami.

10989_hero-64c9e9f18975f.jpg

Pasinerkite į vandens parko malonumus

Smagiai taškydamiesi purslų parke ikimokyklinukai mokysis pažinti skaičius. Šlapios linksmybės garantuotos!

10989_inthebox-64c9e9f75e4b4.jpg

Maudynės pursluose

Spalvingas rinkinys, skirtas vaikams nuo 2 metų, yra dalis LEGO® DUPLO® vonios žaislų asortimento (parduodama atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10989 LEGO® DUPLO Town Vandens parkas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10989 LEGO® DUPLO Town Vandens parkas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10989 LEGO® DUPLO Town Vandens parkas

Kodas: 4040101-6462
Barkodas: 5702017416250
3289
4699
32,89 €
46,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime