I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO CREATOR
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

LEGO® gerbėjams nuo 7 metų amžiaus patiks žaisti veiksmo kupinas fantastiškas istorijas su šiuo Creator 3in1 Super robotu (31124). Šis įspūdingas robotas turi lanksčią galvą, kojas, pėdas, plaštakas ir rankas, taip pat sparnus ant nugaros, dėl to vaikai gauna viską, ko reikia įtraukiančiam veiksmo žaidimui.

3 viename konstruojami žaislai vaikams

Šis LEGO Creator 3in1 konstravimo rinkinys suteikia 3 skirtingas žaidimo patirtis vaikų džiaugsmui. Jie gali sukonstruoti lankstų Super robotą, kuris turi sparnus ant nugaros, tada jį perkonstruoti į mechaninį drakoną arba nuostabų reaktyvinį lėktuvą su reguliuojamais sparnais.

Su LEGO 3in1 žaislais pramogos niekad nesibaigia

Su LEGO Creator 3in1 konstruojamais žaislais pramogos niekad nesiliauja, nes jie atveria daugybę galimybių su 3 modeliais kiekvienoje dėžutėje! Creator 3in1 rinkiniai įkvepia nesibaigiančiam išradingam žaidimui su didele konstruojamų modelių kolekcija, kuri įkvėps vaikus kurti, įskaitant tigrus, automobilius ir supergreitus reaktyvinius lėktuvus.

  • 3 viename žaislas. Super roboto (31124) konstravimo rinkinys suteikia vaikams galimybę mėgautis išradingu žaidimu su 3 modeliais viename rinkinyje: robotu, drakonu ir reaktyviniu lėktuvu.
  • Nesibaigiantis žaidimas vaidmenimis. Vaikai gali žaisti fantastiškas nuotykių istorijas su roboto žaislu, skrieti į kovą drakono modeliu arba skrosti padangę reaktyviniu lėktuvu.
  • Kupinas ypatybių. Super robotas turi lanksčią galvą, kojas, pėdas, plaštakas, rankas ir sparnus, mechaninis drakonas taip pat visiškai lankstus, o supergreitas reaktyvinis lėktuvas turi reguliuojamus sparnus.
  • Paprasta konstruoti. 159 dalių modelį vaikai sukonstruos greitai ir lengvai, tad galės mikliai leistis į 3 skirtingų istorijų žaidimą.
  • Kompaktiškas dydis. Super robotas yra 15 cm aukščio, todėl vaikai juo gali žaisti tiek namuose, tiek kelyje.
  • Daugiau 3 viename pramogų. Taip pat ieškokite kitų 2022 metų kovo LEGO® Creator 3in1 rinkinių naujienų, įskaitant Bekelės bagį (31123), Viršgarsinį lėktuvą (31126) ir Fantastiškas miško būtybes (31125).
  • LEGO® Creator 3in1 rinkiniai leidžia vaikams galimybę leistis į išradingą žaidimą ištisas valandas, konstruojat skirtingas istorijas apie 3 spalvingus modelius kiekvienoje dėžutėje.
  • Aukščiausia kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® konstravimo kaladėlės gamintos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos atsiskirtų vienodai.
  • Saugos užtikrinimas. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO CREATOR

„LEGO® Creator“ serija leis jūsų vaikui eksperimentuoti su namais, automobiliais, lėktuvais ir būtybėmis. Naudodamasis rinkiniais iš „LEGO Creator 3-in-1“ serijos jūsų vaikas taip pat turės galimybę pasirinkti iš 3 įspūdingų modelių, kad konstruoti ir žaisti būtų dar smagiau.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CREATOR prekės ženklo asortimento. 31124 LEGO® Creator Super robotas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 31124 LEGO® Creator Super robotas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31124 LEGO® Creator Super robotas

Kodas: 4040101-5428
Barkodas: 5702017117461
839
1199
8,39 €
11,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime