+370 652 30200
I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO ART
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Pagerbkite vieną mylimiausių pasaulio superherojų su šiuo „LEGO® Art“ rinkiniu „Nepaprastas Žmogus voras“ (31209). Iš unikalaus erdvinio meno kūrinio, sukurto iš LEGO kaladėlių sluoksnių, išlenda Žmogus voras, kurio galvą ir rankas galima nustatyti skirtingose pozicijose.

Pagerbkite komiksų superherojų

Keletas šio drąsaus kūrinio detalių itin pradžiugins Žmogaus voro gerbėjus. Fone, atkartojančiame komikso „Ben Day“ taškinę techniką, yra 15 vorų. Jie simbolizuoja 15-ą komiksų knygos „Amazing Fantasy“ numerį, kuriame Žmogus voras pirmą kartą pasirodė 1962 metų rugpjūtį. Apatinis kampas papuoštas grafiniu piešiniu su Žmogaus voro fraze: „Su didele galia ateina didelė atsakomybė“.

Atpalaiduojantys LEGO rinkiniai suaugusiesiems

Nuskaitykite QR kodą ir kurdami aukščiausios kokybės ant sienos kabinamą meno kūrinį klausykitės šiam rinkiniui pritaikyto garso takelio, kurio turinys praturtins jūsų konstravimo įspūdžius. Užbaigę unikalų meno kūrinį galite jį išdidžiai eksponuoti ant namų ar biuro sienos.

  • Pagerbkite superherojų – prikelkite nepaprastą Žmogų vorą (31209) naujam gyvenimui su šiuo unikaliu erdviniu „LEGO Art“ rinkiniu, kuriame gausu neįtikėtinų detalių.
  • Erdvinis meno kūrinys su lanksčiais elementais – iš rėmų išlindusio Žmogaus voro galvos ir pirštų poziciją galima keisti.
  • Įspūdingas fonas – meno kūrinio fone atkartojama 1960-ųjų „Ben Day“ taškinė technika.
  • Atiduokite pagarbą – paveikslėlyje yra 15 vorų, simbolizuojančių 15-ą komiksų knygos „Amazing Fantasy“ numerį, kuriameŽmogus voras pirmą kartą pasirodė 1962 metų rugpjūtį.
  • Kurkite ir eksponuokite – 2 099 dalių LEGO® laisvalaikio meninį darbą suaugusiesiems galima išdidžiai pakabinti ant namų ar biuro sienos.
  • Mėgaukitės garso takeliu – nuskaitykite QR kodą ir, konstruodami superherojaus meno kūrinį, klausykitės šiam rinkiniui pritaikyto garso takelio, kurio turinys praturtins jūsų patirtį.
  • Dovana superherojų gerbėjams – per 54 cm aukščio ir 41 cm pločio „LEGO® Art“ rinkinys yra puiki dovana aistringiems Žmogaus voro gerbėjams ar klasikinių komiksų knygų mėgėjams.
  • Iliustruotos instrukcijos – nepaprasto Žmogaus voro rinkinyje rasite pridedamą aukščiausios kokybės lankstinuką su informacija apie mylimą superherojų ir konstravimo instrukcijomis.
  • Aukšta kokybė – jau daugiau nei 6 dešimtmečius konstruojamos LEGO® dalys gaminamos užtikrinant jų tolygumą, suderinamumą ir susijungimą kaskart konstruojant.
  • Nekintantis saugumas – LEGO® konstravimo detalės atitinka griežčiausius pasaulinius saugos standartus.

31209_lifestyle-64c9f4a54c0d7.jpg

Pagerbkite nepaprastą Žmogų vorą

Superherojų gerbėjai sukurs unikalų erdvinį meno kūrinį, kuriame iš rėmų besiveržiantis Žmogus voras atgyja naujam gyvenimui.

31209_hero-64c9f4aa9e732.jpg

Džiaugsminga konstravimo patirtis

Komiksų gerbėjai iš 2 099 LEGO® detalių sukurs įspūdingą ir išraiškingą meno kūrinį.

31209_build-64c9f4afbe111.jpg

Konstruokite, klausykite ir mėgaukitės

Paįvairinkite superherojaus konstravimą klausydamiesi specialiai šiam rinkiniui sukurto garso takelio.

31209_inthebox-64c9f4b744184.jpg

Fantastiška dovana superherojaus gerbėjams!

Eksponuojamas stulbinamo „LEGO® Art“ rinkinio meno kūrinys – nuostabi dovana Žmogaus voro ir komiksų gerbėjams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO ART prekės ženklo asortimento. 31209 LEGO® Art Nepaprastas Žmogus voras - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 31209 LEGO® Art Nepaprastas Žmogus voras - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31209 LEGO® Art Nepaprastas Žmogus voras

Kodas: 4040101-6472
Barkodas: 5702017415567
13930
19900
139,30 €
139,30 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime