+370 652 30200
I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Leiskitės į kelionę į Mėnulį su detaliu „LEGO® Technic“ NASA modelio rinkiniu (42182), skirtu suaugusiesiems. Rinkinyje yra mėnuleigio modulio, gabento „Apollo 17“ misijos erdvėlaiviu, eksponuojama versija bei 3 prijungiami įrangos rinkiniai.

Išskleiskite NASA visureigį, pridėkite įrangą, išbandykite vairo mechanizmą bei pakabą ir įsivaizduokite, koks jausmas vaikščioti Mėnulio paviršiumi ir rinkti mėginius. Apžiūrėkite modelio akumuliatoriaus bloką, kuriame yra šildymo ir aušinimo elementai, ir TV kamerą su antenomis. Tyrinėkite ryšių įrenginį, išbandykite įrankius, tarp kurių yra kastuvas bei gręžtuvas, ir raskite LEGO Mėnulio uolienų elementų. Rinkinyje taip pat yra sistema Traverse Gravimeter Experiment, gabenta „Apollo 17“ erdvėlaiviu, ir duoklė Big Muley – didžiausiam uolienos mėginiui, atskraidintam į Žemę „Apollo“ misijos metu.

Šis detalus rinkinys yra įspūdinga puošmena ir puiki dovana kiekvienam suaugusiajam, mėgstančiam įtraukiančius konstravimo projektus ir kosminių transporto priemonių modelius.

  • Sukonstruokite tikrovišką „LEGO® Technic“ mėnuleigio modelį – suaugusiesiems skirtame mėnuleigio konstravimo rinkinyje gausu autentiškų detalių, įskaitant sėdynes, vairą, pakabą ir mokslinių tyrimų įrankius

  • NASA visureigio modelis suaugusiesiems – mėgaukitės meditaciniu projektu surinkdami kiekvieną visureigio ir įrangos detalę, įskaitant akumuliatoriaus bloką, šildymo ir aušinimo elementus bei ryšių įrenginį

  • Modelis, skirtas NASA gerbėjams – prisiminkite „Apollo 17“ misiją su eksponatu, kuriame yra transporto priemonė mėnuleigis ir 3 detalūs įrangos priedai, kurių kiekvienas turi po informacinę plokštelę

  • Būtiniausia įranga – šis rinkinys suteikia galimybę atidžiau pažvelgti į „Apollo“ misijas ir turi daugybę priedų, įskaitant ryšiųįrangą, Mėnulio mėginių rinkimo įrankius ir ne tik

  • Dovana suaugusiesiems, besidomintiems NASA ir kosmosu – šis rinkinys yra puiki dovanos idėja, įkvėpsianti kosmoso gerbėjus sužinoti daugiau apie „Apollo“ misijas

  • Trimatės konstravimo instrukcijos – leiskitės į praturtinantį konstravimo nuotykį pasitelkdami programėlę „LEGO® Builder“, kurioje galima išsaugoti rinkinius, stebėti pažangą ir priartinti bei pasukti modelį trimatėje erdvėje

  • Matmenys – 1 913 dalių rinkinyje esantis modelis yra per 14 cm aukščio, 38 cm ilgio ir 25 cm pločio

42182_lifestyle-66b46a7257fdc.jpg

Kosminė dovana suaugusiesiems

NASA „Apollo“ mėnuleigio konstruojamas modelis – dovana suaugusiesiems, mėgstantiems kolekcinius kosmoso tematikos daiktus.

42182_hero-66b46a757add5.jpg

Leiskitės į kelionę po Mėnulį

Rinkinyje yra eksponuojama „Apollo 17“ skraidinamo mėnuleigio modulio modelio versija ir 3 pritvirtinami įrangos rinkiniai.

42182_inthebox-66b46a78880f5.jpgKolekcinė kosmoso dovana suaugusiesiems

Dovana kiekvienam suaugusiajam, mėgstančiam įtraukiančius konstravimo projektus ir kosminių transporto priemonių modelius.



CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO TECHNIC prekės ženklo asortimento. 42182 LEGO® Technic NASA mėnuleigis Apollo - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42182 LEGO® Technic NASA mėnuleigis Apollo - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42182 LEGO® Technic NASA mėnuleigis Apollo

Kodas: 4040101-7330
Barkodas: 5702017584164
20799
25999
207,99 €
259,99 €
-20% vaikiškoms prekėms perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-09-16
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime