+370 652 30200
I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 12+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Su „LEGO® Friends“ žaidimo rinkiniu „Nakvynė pilyje su pusryčiais“ (42638) įkvėpkite vaikus ir paauglius nuo 12 metų sukonstruoti nuosavą prancūziško stiliaus pilį. Detalus 3 aukštų modelis turi 4 „LEGO® Friends“ minilėlytes, šuns figūrėlę ir daugybę priedų, kad vaikai galėtų kurti scenas nesibaigiantiems svečių nuotykiams.

Rinkinys pasakoja istoriją apie Renė, kuri renovavo istorinę pilį paversdama ją jaukiu viešbučiu. Pirmame aukšte yra registratūra ir soliariumas. Miegamasis, jauki svetainėir balkonas įrengti antrame aukšte. Trečiame aukšte rasite liukso numerį ir vonios kambarį su letenos formos kojelėmis dekoruota vonia, tada patyrinėkite paslaptingą palėpę ir joje esančius istorinius artefaktus.

Viešbučio žaidimo rinkinys – puiki dovanos idėja vaikams ir paaugliams, kuriems patinka konstravimo projektai ir kurie mielai surinktų gražią LEGO pilį. Rinkinyje daugybė priedų, kurie leis vaikams atskleisti kūrybiškumą, kai jie apstatys pilį baldais laukdami svečių Zako, Olio ir Alijos.

  • Viešbučio rinkinys konstruoti ir eksponuoti – padovanokite mergaitėms, berniukams ir paaugliams nuo 12 metų džiaugsmo teikiantį projektą, leisiantį surinkti visas įmantrias rinkinio „Nakvynė pilyje su pusryčiais“ detales.

  • 3 aukštų pilis su daugybe detalių – pastate yra registratūra, pusryčių kambarys, dvivietis miegamasis, liukso numeris, svetainė, balkonas, vonios kambarys ir palėpė.

  • 4 minilėlytės ir šuns figūrėlė – rinkinyje yra 4 minilėlytės, įskaitant viešbučio svečius Zaką, Olį bei Aliją, kurių kiekvienas turi po lagaminą, ir viešbučio šeimininkę Renė bei jos šunį.

  • Daugybė priedų – rinkinys pilnas priedų, įskaitant lagaminus, pusryčių elementus, šuns dubenėlius, rankšluosčius, muilą, guminę antį, telefoną, fotoaparatą, skėtį, gaublį, lobių skrynią ir daug kitų dalykų.

  • Dovanos idėja vaikams – viešbučio žaidimo rinkinys yra puiki dovanos idėja vaikams ir paaugliams, kuriems patinka konstravimo projektai ir kurie mielai surinktų gražią LEGO® pilį.

  • Atraskite daugiau draugystės istorijų – peržiūrėkite kitus LEGO® konstravimo rinkinius (parduodamus atskirai) iš „LEGO Friends“ visatos, kuri supažindina vaikus su įvairiais personažais ir įkvepia juos kurti tikroviškus nuotykius.

  • Matmenys – 1 311 dalių pilies žaidimo rinkinys yraper 31 cm aukščio, 21 cm pločio ir 12 cm gylio.

42638_lifestyle-66715608a3346.jpg

Viešbučio LEGO® rinkinys konstravimui ir eksponavimui

Šis „LEGO® Friends“ konstravimo rinkinys taps puikia dovana vaikams ir paaugliams, kuriems patinka kūrybiniai projektai.

42638_hero-6671560e9aed7.jpg

Detali 3 aukštų pilis

Apžiūrėkite registracijos zoną, pusryčių erdvę, dvivietį miegamąjį, apartamentus, svetainę, balkoną, vonios kambarį, palėpę.

42638_inthebox-66715613c6362.jpg

Nuostabi puošmena

Detaliame 3 aukštų modelyje yra 4 „LEGO® Friends“ lėlytės, šuns figūrėlė ir daugybė priedų.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 42638 LEGO® Friends Nakvynė pilyje su pusryčiais - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42638 LEGO® Friends Nakvynė pilyje su pusryčiais - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42638 LEGO® Friends Nakvynė pilyje su pusryčiais

Kodas: 4040101-7243
Barkodas: 5702017588865
9349
10999
93,49 €
109,99 €
-15% vaikiškoms prekėms perkant bent 2! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-09-30
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime