+370 652 30200
I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO DREAMZZZ
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Leiskite vaikams nuo 9 metų leistis į pašėlusią kelionę po sapnų pasaulį su šiuo „LEGO® DREAMZzz™“ pono Ozo kosminio autobuso (71460) rinkiniu. Su šiuo rinkiniu, sukurtu pagal televizijos laidą, vaikai galės sukonstruoti pono Ozo kosminį erdvėlaivį-autobusą ir susodinti į jį svarbių personažų minifigūrėles, įskaitant Mateo ir poną Ozą, padėsiančius apsaugoti sapnų pasaulį nuo būrio košmariškų būtybių. 1 kosminis erdvėlaivis, 2 konstravimo būdai Sukonstravę kosminį erdvėlaivį-mokyklinį autobusą vaikai galės pasirinkti, kuo jį papildyti – raketomis ir lazeriniais ginklais ar konstruojama didžiule patranka, žvaigždėlaiviu ir mini erdvėlaiviu. Tai suteiks dvigubai ilgesnį konstravimo malonumą! Rinkinys turi šaunių ypatybių – atsidarančią kabiną ir galines krovinines rampas, taip pat besisukančius variklius ir šaudančius lazerinius ginklus. Fantastiškos minifigūrėlės Detalios pono Ozo ir Mateo minifigūrėlės įkvėps naujiems nuotykiams. Vaikai gali susodinti įgulą į žaislinį erdvėlaivį ir pasiruošti startui!

  • Pasinerkite į sapnų pasaulį – su „LEGO® DREAMZzz™“ pono Ozo kosminio autobuso (71460) konstravimo rinkiniu, sukurtu pagal televizijos laidą, vaikai mėgausis kūrybiniu konstravimu.
  • Kosminis nuotykis – prisijungę prie pono Ozo ir jo bičiulio beždžionės Albert vaikai galės kartu pabėgti nuo Susan ir jos košmariškų būtybių būrio.
  • 2 konstravimo būdai – vaikai gali papildyti žaislinį erdvėlaivį raketomis ir lazeriniais ginklais arba sukonstruoti didžiulę patranką, žvaigždėlaivį ir mini erdvėlaivį.
  • Smagios funkcijos – kosminis autobusas turi atsidarančią kabiną, galines krovinines rampas, besisukančius variklius ir lazerinius ginklus.
  • 2 minifigūrėlės – rinkinyje yra Mateo ir pono Ozo minifigūrėlės, taip pat Ozo beždžionės Albert, Z-Blob ir Susan figūrėlės.
  • Nesibaigiantis žaidimas – rinkinys, sukurtas vaikams nuo 9 metų, padovanos mažiesiems ir jų draugams nesibaigiantį žaidimo malonumą.
  • Matmenys – kosminis autobusas yra per 12 cm aukščio, 41 cm ilgio ir 33 cm pločio.
  • Pagalba konstruojant – rinkinyje esančių pasakojamųjų instrukcijų skaitmeninę versiją galima rasti programėlėje „LEGO® Builder“.
  • Aukščiausia kokybė – LEGO® kaladėlės ir dalys susijungia vienodai ir patikimai.
  • Svarbiausia saugumas – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems saugumo standartams, LEGO® kaladėlės kruopščiai išbandomos.

71460_lifestyle-64ca044cda56a.jpg

Pasinerkite į sapnų pasaulį

Prieš atkurdami mėgstamas scenas vaikai mėgausis šaunaus kosminio autobuso iš serialo DREAMZzz™ konstravimu.

71460_hero-64ca0454ed31e.jpg

1 rinkinys, 2 konstravimo būdai

Vaikai gali sukonstruoti autobusą su raketomis ir lazeriniais ginklais arba patranka, erdvėlaiviu ir mini kosminiu laivu.

71460_build-64ca045c80f7b.jpg

Pasakojamosios konstravimo instrukcijos

Vaikus sudomins pasakojamosios konstravimo instrukcijos, kurias galima rasti ir programėlėje „LEGO® Builder“.

71460_inthebox-64ca04bb95dbd.jpg

Nuostabi dovana vaikams

Įdomus konstravimo rinkinys vaikams nuo 9 metų ir serialo DREAMZzz™“ gerbėjams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DREAMZZZ prekės ženklo asortimento. 71460 LEGO® DREAMZzz™ Pono Ozo kosminis autobusas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71460 LEGO® DREAMZzz™ Pono Ozo kosminis autobusas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71460 LEGO® DREAMZzz™ Pono Ozo kosminis autobusas

Kodas: 4040101-6491
Barkodas: 5702017419404
7630
10900
76,30 €
109,00 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime