+370 652 30200
I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Suteikite vaikams galimybę žaisti epinius mūšius skraidant reaktyvinėmis kuprinėmis su LEGO® Žvaigždžių karų: mandaloriečio pasalos Mandalore kovos rinkiniu (75373). Konstruojamas nuotykių žaidimo rinkinys, fantastinės superdovanos idėja kūrybingiems berniukams, mergaitėms ir gerbėjams nuo 6 metų, leidžia atgaivinti 3-iojo Žvaigždžių karų: mandaloriečio sezono veiksmą su 4 kolekcinėmis LEGO minifigūrėlėmis: mandaloriete Naktine pelėda, mandaloriečių kariu ir 2 imperijos komandosais. Jame yra irdaugybė LEGO priedų, įskaitant blasterių, blasterinių pistoletų ir reaktyvinių kuprinių elementus bei permatomą elementą su rankena, kad LEGO minifigūrėlė galėtų „skraidyti“. Konstruojama uola su urvu ir smaigų patranka suteikia dar daugiau įkvepiančių veiksmo žaidimo galimybių.

Išbandykite programėlę „LEGO Builder“, kurioje rasite skaitmenines instrukcijas ir priartinimo bei pasukimo įrankius, praturtinančius vaikų konstravimo patirtį.

Uolą / urvą galima prijungti prie mandaloriečių bazės išPaz Vizsla™ ir Mofo Gideono kovos rinkinio (75386, parduodama atskirai), kad atsirastų dar daugiau žaidimo galimybių.

  • LEGO® Žvaigždžių karų: mandaloriečio kovos rinkinys vaikams – su šiuo konstruojamu žaidimo rinkiniu atkurkite pasalą Mandalore iš 3-iojo „Disney+“ serialo sezono ir sugalvokite naujų nuotykių.

  • 4 kolekcinės „LEGO® Star Wars™“ minifigūrėlės – mandalorietė Naktinė pelėda ir Mandaloro karys su blasteriais, 2 imperijos komandosai su blasteriais pistoletais bei 4 reaktyvinių kuprinių elementai.

  • Žvaigždžių karų konstravimo žaislas vaikams – rinkinyje yra konstruojama uola su urvu, smaigų patranka ir dėžė su terminio detonatoriaus elementu, kad nuotykiai būtų kūrybiški.

  • Skraidymas su reaktyvinėmis kuprinėmis – pritvirtinkite LEGO® minifigūrėles prie permatomo elemento ir naudodamiesi rankena jas „skraidinkite“.

  • Smagi Žvaigždžių karų dovanos idėja bet kokia proga vaikams nuo 6 metų – padovanokite šį kolekcinį konstravimo rinkinį kūrybingiems berniukams, mergaitėms ir mažiesiems Žvaigždžių karų: mandaloriečio gerbėjams.

  • Interaktyvus skaitmeninis konstravimas – su programėle „LEGO® Builder“ vaikai gali priartinti, pasukti ir vizualizuoti skaitmeninę konstruojamo modelio versiją.

  • Sukonstruokite ir sujunkite – kolekciniame LEGO® Žvaigždžių karų: mandaloriečio rinkinyje esantis uolos modelis susijungia su mandaloriečių baze iš Paz Vizsla™ ir Mofo Gideono kovos rinkinio (75386, parduodama atskirai).

  • Matmenys – 109 dalių rinkinyje esantis konstruojamas uolos modelis yra per 7 cm aukščio, 17 cm pločio ir 8 cm gylio.

75373_lifestyle-6673fa383e2b5.jpg

LEGO® Žvaigždžių karų: mandaloriečio kovos rinkinys

Su šiuo nuotykių žaislu suteikite vaikams galimybę žaisti pasalą Mandalore iš 3-iojo Žvaigždžių karų: mandaloriečio sezono.

75373_hero-6673fa405d799.jpg

Dovana jauniesiems Žvaigždžių karų gerbėjams

Pasiruoškite smagioms Mandaloro karių ir Imperijos komandosų kovoms su 4 kolekcinėmis LEGO® Žvaigždžių karų minifigūrėlėmis.

75373_build-6673fa45c70ac.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

75373_75386_inthebox-6673fa4acb34e.jpg

Papildomos žaidimo galimybės

Peržiūrėkite kitus jaudinančios „LEGO® Star Wars™“ serijos rinkinius (parduodamus atskirai), kad žaisti būtų dar įdomiau.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO STAR WARS prekės ženklo asortimento. 75373 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Pasalos Mandalore kovos rinkinys - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 75373 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Pasalos Mandalore kovos rinkinys - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75373 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Pasalos Mandalore kovos rinkinys

Kodas: 4040101-7265
Barkodas: 5702017584324
2209
2599
22,09 €
25,99 €
-15% vaikiškoms prekėms perkant bent 2! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-09-30
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime