+370 652 30200
I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER HEROES
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

LEGO® DC Betmeno automobilio: Betmeno ir Džokerio gaudynių (76224) rinkinys su legendiniu 1989-ųjų suerherojaus Betmeno automobiliu mažųjų nuo 8 metų rankose virs veiksmo gaudynėmis

Betmeno nuotykiai ant ratų

Betmeno automobilio rinkinys atgaivins klasika tapusio 1989-ųjų filmo įtampą ir jaudulį. Pakeliamas stogas leidžia minifigūrėlei patekti į vidų ir sėsti už vairo. Vaikams pasukus automobilio šone esantį valdiklį pakyla 2 įmontuoti lazeriniai ginklai. Betmeno automobiliui judant prie išmetimo vamzdžio pritvirtintas liepsnos elementas sukasi, o atlenkiamoje bagažinėje galima laikyti batarangą, smailų žeberklą ir antrankius. Rinkinyje yra Betmeno ir Džokerio minifigūrėlės, taip pat šalmas ir apsiaustas. Kad būtų dar linksmiau konstruoti skaitmeniniu būdu, naudodamiesi smagia ir paprasta programėle „LEGO Builder“ vaikai gali priartinti, pasukti 3D rinkinius ir sekti progresą.

  • Legendinis 1989-ųjų Betmeno automobilis – LEGO® DC Betmeno automobilio: Betmeno ir Džokerio gaudynių (76224) rinkinys atgaivins 1989-ųjų filmo įtampą ir jaudulį.
  • Minifigūrėlės ir priedai – rinkinyje yra konstruojamas 1989-ųjų Betmeno automobilis, taip pat Betmeno ir Džokerio minifigūrėlės bei priedai, įskaitant batarangą, aštrų žeberklą ir antrankius.
  • Autentiškas veiksmas – transporto priemonėje yra kabina Betmeno minifigūrėlei, valdiklis, pakeliantis 2 lazerinius ginklus, atsidaranti bagažinė ir išmetimo vamzdžio liepsnos elementas.
  • Dovana vaikams – padovanokite 1989-ųjų Betmeno automobilio žaidimo rinkinį gimtadienio, švenčių ar bet kuria kita proga vaikams nuo 8 metų.
  • Konstruokite, žaiskite ir eksponuokite – per 5 cm aukščio, 28 cm ilgio ir 11 cm pločio Betmeno automobilis lengvai dera su kitais „LEGO® DC Batman™“ rinkiniais.
  • Aiškios konstravimo instrukcijos – atsisiuntę programėlę „LEGO® Builder“ vaikai, naudodamiesi skaitmeniniais įrankiais, patirs jaudinančių konstravimo įspūdžių: priartins ir pasuks trimačius modelius, išsaugos rinkinius bei seks progresą.
  • Išplėskite linksmybes su superherojumi – platus „LEGO® DC Batman™“ rinkinių asortimentas suteiks vaikams neribotų konstravimo, žaidimo ir eksponavimo galimybių.
  • Užtikrinta kokybė – LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius jų nuoseklumą, suderinamumą ir lengvą konstravimą.
  • Užtikrinta sauga – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

76224_lifestyle-64ca0dc1c8c68.jpg

Nuotykiai su 1989-ųjų Betmeno automobiliu

Su Betmeno automobiliu ir Betmeno bei Džokerio minifigūrėlėmis vaikų rankose atgis 1989-ųjų klasikinis veiksmo filmas.

76224_hero-64ca0dc7bf054.jpg

Sužadinkite vaikų vaizduotę

Automobilyje yra atidaroma kabina, valdiklis 2 lazeriniams ginklams nustatyti, pakeliama bagažinė ir išmetimo vamzdžio liepsnos elementas.

76224_build-64ca0dcd7c996.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Programėlėje „LEGO Builder“ esančios aiškios skaitmeninės LEGO® instrukcijos ir daugybė funkcijų padės šeimoms mėgautis konstravimu.

76224_inthebox-64ca0dd2e4320.jpg

Nuostabi dovana mažiesiems superherojams

Betmeno gerbėjus nudžiugins Betmeno automobilis su populiariomis minifigūrėlėmis ir autentiškais priedais.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SUPER HEROES prekės ženklo asortimento. 76224 LEGO® Super Heroes DC Betmeno automobilis: Betmeno ir Džokerio gaudynės - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76224 LEGO® Super Heroes DC Betmeno automobilis: Betmeno ir Džokerio gaudynės - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76224 LEGO® Super Heroes DC Betmeno automobilis: Betmeno ir Džokerio gaudynės

Kodas: 4040101-6501
Barkodas: 5702017501000
3709
5299
37,09 €
52,99 €
* www.babycity.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime