+370 652 30200
I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Leiskite savo mažajam burtininkui, raganaitei ar žiobarui leistis į magiškus nuotykius „LEGO® Harry Potter™“ Uždraustajame miške su voro Aragogo žaidimo rinkiniu (76434). Tai magiška dovana berniukams, mergaitėms ir visiems Hario Poterio gerbėjamsnuo 7 metų, kurią sudaro didžiausia iki šiol ir tikroviškiausia iš LEGO kaladėlių konstruojama Aragogo figūrėlė lanksčiomis kojomis, iltimis ir čiuptuvais, taip pat Hario Poterio ir Ronio Vizlio minifigūrėlės linksmomis arba išsigandusiomis veido išraiškomis, burtų lazdelės ir žibinto elementas. Rinkinyje rasite ir nedidelę konstruojamą Uždraustojo miško sceną, 2 voriukų figūrėles ir voratinklį, kurie suteiks stebuklingų žaidimo galimybių.

Suteikite vaikų kūrybinei patirčiai smagumo su programėle „LEGO® Builder“, kurioje jie galės priartinti ir sukioti konstruojamus modelius trimatėje erdvėje, stebėti pažangą ir išsaugoti rinkinius.

Šis kolekcinis žaidimo rinkinys yra dalis gausios „LEGO Harry Potter“ rinkinių (parduodamų atskirai) kolekcijos, siūlančios gerbėjams begalę būdų kurti savo stebuklingas istorijas.

  • Kolekcinis Aragogo rinkinys magiškiems nuotykiams – vaikams skirtas dovanų rinkinys su didžiausia iki šiol gigantiško voro Aragogo iš Uždraustojo miško „LEGO® Harry Potter™“ figūrėle.

  • 2 „LEGO® Harry Potter™“ žaisliniai personažai – rinkinyje yraHario Poterio ir Ronio Vizlio minifigūrėlės su linksmomis ir išsigandusiomis veido išraiškomis, 2 burtų lazdelės ir žibinto elementas.

  • Magiškos būtybės figūrėlė – nustatykite Aragogo kojas, iltis ir čiuptuvus įvairiomis padėtimis ir atkurkite dramatiškas Hario Poterio scenas Uždraustajame miške.

  • „LEGO® Harry Potter“ Uždraustojo miško scena – sužadinkite lakią vaikų vaizduotę su nedideliu Uždraustojo miško modeliu, kuriame yra konstruojami augalai ir voratinklis bei 2 voriukų figūrėlės.

  • „LEGO® Harry Potter™“ dovana vaikams – padovanokite šį voro žaidimo rinkinį mergaitėms, berniukams ir visiems Hario Poterio gerbėjams nuo 7 metų.

  • Smagus būdas konstruoti – su programėle „LEGO® Builder“ vaikai leisis į lengvai perprantamo konstravimo nuotykį: išsaugos rinkinius, stebės pažangą ir priartins bei sukios trimačius modelius.

  • Dalis plataus asortimento – „LEGO® Harry Potter“ rinkiniai suteikia jūsų mažiesiems burtininkams, raganaitėms ir žiobarams galimybę vaidinti įsimintinas scenas, kurti savo istorijas ar tiesiog eksponuoti modelius.
  • Konstruokite ir žaiskite – 195 dalių Aragogo LEGO® rinkinyje esanti žaislinio voro figūrėlė yra per 7 cm aukščio, 16 cm ilgio ir 18 cm pločio.

76434_lifestyle-6674012b33a71.jpg

„LEGO® Harry Potter™“ voro žaislas vaikams

Leiskite vaikams patirti šiurpulingų nuotykių Uždraustajame miške su milžinišku voru Aragogu, Hariu Poteriu ir Roniu Vizliu.

76434_hero-667401330aa73.jpg

Baugios linksmybės Hario Poterio gerbėjams

Šiame rinkinyje yra didžiausia iki šiol ir tikroviškiausia iš LEGO® kaladėlių konstruojama akromantulo Aragogo figūrėlė.

76434_build-66740138960f8.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

76434_76426_76430_76431_76435_inthebox-6674013dbdc5f.jpg

Magiškos dovanų idėjos

Yra ir kitų „LEGO® Harry Potter™“ rinkinių (parduodamų atskirai), kurie sužavės jaunuosius burtininkus, raganas ir žiobarus.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO HARRY POTTER prekės ženklo asortimento. 76434 LEGO® Harry Potter™ Aragogas Uždraustajame miške - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76434 LEGO® Harry Potter™ Aragogas Uždraustajame miške - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76434 LEGO® Harry Potter™ Aragogas Uždraustajame miške

Kodas: 4040101-7255
Barkodas: 5702017599519
1839
2299
18,39 €
22,99 €
-20% vaikiškoms prekėms perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-09-16
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime