+370 652 30200
I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO JURASSIC WORLD
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Su rinkiniu „Dinozaurų misijos: alozauro transportavimo sunkvežimis“ (76966), kupinu žaidimo vaidmenimis galimybių, gerbėjų nuo 8 metų laukia nauji neįtikėtini gyvūnų nuotykiai. Šis „LEGO® Jurassic World“ dinozaurų žaislas – smagi vaikų vakarėlio dovana. Vaikai galės pasakoti nesibaigiančias veiksmo kupinas istorijas žaisdami su paruošta alozauro figūrėle, turinčia judančias kojas, galvą ir atsiveriantį žandikaulį, bei Darijaus, Kendži, Jaz ir sargo minifigūrėlėmis. Rinkinyje yra puspriekabė su atidaromais stogu ir variklio dangčiu, 3 minifigūrėles talpinanti kabina su lova, priekaba-narvas su priekinėmis atramomis ir atidaroma galine rampa, svirtimi atidaromas narvas, keturratis motociklas, dronas bei daugybė istorijas kurti skatinančių priedų.

Programėlėje „LEGO Builder“ jaunieji dinozaurų mylėtojai mėgausis intuityviai perprantamu konstravimo nuotykiu, priartins bei sukios modelius trimatėje erdvėje, išsaugos rinkinius ir stebės pažangą. Bet kuris transporto priemonių ar dinozaurų gerbėjas norės šio detalizuoto dinozaurų rinkinio, puikios dovanos, kupinos ypatybių, funkcijų ir istorijų kūrimo galimybių.

  • Žaislinio alozauro rinkinys – palepinkite dinozaurų gerbėjus nuo 8 metų su šiuo detaliu rinkiniu „Dinozaurų misijos: alozauro transportavimo sunkvežimis“, sukurtu vaikams, dievinantiems nuotykius, gyvūnus ir jaudinančias herojų istorijas.

  • Judanti alozauro figūrėlė – rinkinyje yra paruoštas žaislinis dinozauras judančiomis galūnėmis, galva ir atsiveriančiu žandikauliu bei Darijaus, Kendži ir Jaz minifigūrėlės, paskatinsiančios žaisti vaidmenimis ir kurti istorijas.

  • Nuotykių rinkinys – transporto priemones mėgstantys vaikai džiaugsis šiuo „Jurassic World“ nuotykių rinkiniu, kuriame yra puspriekabė, turinti LEGO® dinozauro narvą-priekabą su nuleidžiama rampa ir šonais, keturratis motociklas ir ne tik.

  • Tinka neštis pas draugus – tarp papildomų istorijas kurti skatinančių elementų yra dronas, strėlės su raminamaisiais ir ginklas, todėl šis „Jurassic World“ dinozaurų rinkinys yra paruoštas įspūdingų pabėgimo ir sugrąžinimo istorijų kūrimui.

  • Smagi dovana vaikams nuo 8 metų – įteikite bet kuriam berniukui ar mergaitei nuo 8 metų visus sužavėsiančią konstruojamą dinozaurų tematikos dovaną su LEGO® žaislu, pilnu funkcijų, ypatybių ir detalių, paskatinsiančių vaikus žaisti valandų valandas.

  • Smagus būdas konstruoti – su programėle „LEGO® Builder“ vaikai leisis į lengvai perprantamo konstravimo nuotykį: priartins ir sukios trimačius modelius, išsaugos rinkinius bei stebės pažangą.

  • Sužadinkite kūrybiškumą – „LEGO® Jurassic World“ konstravimo rinkiniai skirti puoselėti vaikų meilę žaisliniams dinozaurams ir padėti jiems lavinti kūrybiškumą bei pasakojimo įgūdžius.
  • Matmenys – 588 dalių rinkinys apima žaislinį sunkvežimį su priekaba ir alozauro figūrėlę, kuri yra per 16 cm aukščio, 43 cm ilgio ir 8 cm pločio.

76966_lifestyle-6674044284278.jpg

Dinozaurų žaislas Jurassic World gerbėjams

Sužavėkite mažuosius nuotykių gerbėjus „LEGO® Jurassic World“ rinkiniu, skirtu konstruoti ir kurti nesibaigiančias istorijas.

76966_hero-6674044a06a4c.jpg

Įdomus dinozaurų pabėgimo ir gaudymo žaislas

Vaikai gali įsivaizduoti ir žaisti dinozaurų nuotykius su rinkiniu, pilnu istorijas įkvepiančių idėjų, kad būtų dar smagiau.

76966_build-66740451da057.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Mažieji konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą programėlėje „LEGO® Builder“.

76966_inthebox-667404580d58f.jpg

Dinozaurų veiksmo dovana vaikams nuo 8 metų

Smagų „LEGO® Jurassic World“ rinkinį sudaro puspriekabė su dinozauro narvu, alozauro figūrėlė, 4 minifigūrėlės ir ne tik.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO JURASSIC WORLD prekės ženklo asortimento. 76966 LEGO® Jurassic World™ Dinozaurų misijos: alozauro transportavimo sunkvežimis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76966 LEGO® Jurassic World™ Dinozaurų misijos: alozauro transportavimo sunkvežimis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76966 LEGO® Jurassic World™ Dinozaurų misijos: alozauro transportavimo sunkvežimis

Kodas: 4040101-7267
Barkodas: 5702017583204
8799
10999
87,99 €
109,99 €
-20% vaikiškoms prekėms perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-09-16
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime